Jagar röster!

Oj vilken dag... nästan hela dagen har gått åt att baka tårtbottnar och fixa olika sorters mousser till doptårtorna imorgon. Det har varit en lång dag, resultatet kommer ni få se imorgon kväll eller på söndag.
 
Nu till mitt lilla projekt som jag roade mig med, kommer ni ihåg hattarna, pingvinerna och mina gele bubblor jag gjorde? Muffinsform.se har ju en liten tävling och jag kände bara att jag ville vara med och tävla om de fina priserna. 
 
Det var två olika teman man kunde välja mellan, vår och vinter, med 5000 ideer så bestämde jag mig till slut att jag ville lämna in bidrag till båda dessa teman. Resultaten kan ni se nedan, lägger in varje länk under bilden också. Skulle bli superglad om ni vill gå in och rösta på mina bidrag, klicka bara på stjärnorna under bilden, stjärnan längst ut till höger ger 5 av 5 poäng.
 
Jag lovar att lägga in recepten på cupcakes också imorgon, nu är jag så trött så att ögonen går i kors. Skönt att fredagen den 13:e snart är över och nu är det bara några minuter kvar till Alla Hjärtans Dag. Hur kommer ni fira?
 
http://www.muffinsform.se/winter-wonderland-2/
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack för att ni röstar och hoppas ni får en alldeles underbar Alla Hjärtans Dag! Kram på er!
  
 
1 linn:

skriven

Wow vilka fina, så kreativa! Röstade på den sista som jag tycker var så härlig!

Svar: Tack så jättemycket <3
sotbella.se

Kommentera här: